Günlerce düğmenin eksik olmasından sonra nihayet Fortnite'ta 'Hazır Ol'a tekrar basabilirsiniz - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Günlerce düğmenin eksik olmasından sonra nihayet Fortnite'ta 'Hazır Ol'a tekrar basabilirsiniz - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri
com/pnIq7MpZac22 Kasım 2023

Daha fazla gör

Diğer Fortnite haberler, bu hafta başında Epic Games resmi olarak duyurdu Büyük patlama – battle royale’de ortaya çıkacak bir sonraki canlı etkinlik ”

Bölünmüş ekran sorunu 21 Kasım Salı günü çözülmüş olsa da, dün geceye (22 Kasım) kadar ‘Hazır Ol’ ve ‘Birlikte Oynamaya Devam Et’ düğmeleri görünmemişti “Yeni bir başlangıç Fortnite,” ve daha sonra Amerikalı rapçi Eminem’in oyun içi bir görünüme sahip olacağı doğrulandı

Düğmenin kaybolduğu günler sonrasında artık oyun bittikten hemen sonra ‘Hazır Ol’a tekrar basabilirsiniz

Düğmenin kaybolmasından bu yana uzun zaman geçmiş gibi geliyor – 16 Kasım’da resmi Fortnite Twitter’daki durum hesabı duyuruldu: “Lütfen unutmayın: Bir sorun nedeniyle Bölünmüş Ekran işlevini ve ‘Hazır Olun’ ve ‘Birlikte Oynamaya Devam Edin’ düğmelerini geçici olarak devre dışı bıraktık En iyiler listemizdeki bazı muhteşem indirimlere göz atmayı unutmayın Kara Cuma video oyunu fırsatları Şimdi bunun için bir düzeltme araştırıyoruz ve bu özellikler yeniden etkinleştirildiğinde bir güncelleme sağlayacağız twitter ‘Hazır Olun’ ve ‘Birlikte Oynamaya Devam Edin’ düğmeleri yeniden görünüyor! Şimdi nereye bırakıyoruz? pic Hakkında çok az ayrıntı açıklanmış olsa da, bunun damgasını vuracağı yönünde alay edildi sonunda geri döndü

Kara Cuma yarın ama bir sürü harika şey var Kara Cuma oyun fırsatları zaten mevcut Yeniden etkinleştirilmelerini engelleyen sorunun ne olduğuna ilişkin başka bir açıklama yapılmadı ancak nedeni ne olursa olsun, daha uzun süre Fortnite oturumlar artık çok daha az kopuk hissedilecek; ve artık takım arkadaşlarınızın her oyunda lobide hazır olmayı unutmaları konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak

Fortnite oyuncular seviniyor – artık her maçtan sonra lobiye dönmenize veya tekrar oynamaya çalışırken yanlışlıkla ‘oyuncuyu rapor et’ düğmesine basmanıza gerek yok

Düğmeleri sevdiğinizi duyduk

2 Aralık’ta saat 14:00 ET / 11:00 PT / 19:00 GMT / 06:00 AEDT’de başlayacak olan The Big Bang’i en fazla dört oyuncu birlikte deneyimleyebilecek Epic bunun “unutulmaz” olacağını ve etkinliğin “bildiğiniz her şeyi geliştireceğini” söyledi, bu yüzden ne yaparsanız yapın